Więcej, ciekawiej i z uśmiechem – Dzień Kobiet w Galerii Katowickiej

Z okazji Dnia Kobiet Galeria Katowicka przygotowała wiele atrakcji i niespodzianek. Kwiaty, upominki, wyjątkowe promocje, konkursy i dodatkowe punkty czekają na panie, które 8 marca pojawią się w centrum handlowym. O kobiece uśmiechy zadbają także mimowie, którzy tego dnia, specjalnie dla pań, zaaranżują mini – scenki.

Dzień Kobiet w Galerii Katowickiej trwać będzie cały dzień. Wiele sklepów, salonów i punktów usługowych przygotowało z tej okazji ciekawe akcje, promocje i rabaty.

Z myślą o paniach zorganizowany zostanie specjalny konkurs - w strefie obsługi programu lojalnościowego w godzinach 12.00 – 19.00 czekać będzie konferansjer, który – za poprawną odpowiedź na proste pytanie związane z  Centrum – wręczy upominki od najemców.

Dodatkowo, w programie „Tu Dostajesz Więcej”, można będzie otrzymać extra 100 punktów za zakupy – oczywiście zarezerwowane jest to tylko dla kobiet!

Ale to nie koniec atrakcji – aby 8 marca zapisał się w pamięci naszych klientek jako wyjątkowy dzień, wizytę w galerii uprzyjemni im duet mimów ze znanej formacji Mimello. Będą oni wręczać kwiaty, jak również zadbają o to, by każda pani wyszła od nas uśmiechnięta – mówi Joanna Bagińska, Dyrektor Galerii Katowickiej - Serdecznie zapraszamy – dodaje.

Dzien Kobiet_Galeria Katowicka