Tanecznym krokiem na zakupy - Karnawałowy Weekend Okazji w Galerii Bronowice

Galeria Bronowice w Krakowie przygotowała dla swoich klientów kolejny, atrakcyjny powód do odwiedzin. W dniach 14-15 stycznia odbędzie się tu Karnawałowy Weekend Okazji – akcja prosprzedażowa, w trakcie której na odwiedzających czekać będą specjalne rabaty i wiele atrakcji w rytmie brazylijskiej samby.

Początek Nowego Roku to doskonały czas, aby skorzystać z sezonowych wyprzedaży i znaleźć dla siebie coś wyjątkowego. Karnawałowy Weekend Okazji w Galerii Bronowice może być dodatkowym impulsem – poza atrakcyjnymi rabatami i zniżkami, można tu będzie obejrzeć pokazy samby brazylijskiej, a także wziąć udział w warsztatach robienia masek karnawałowych.

Pokaz samby, w wykonaniu profesjonalnej grupy tanecznej, odbędzie się o godz. 16.00. To doskonała okazja, by zrobić sobie krótką przerwę pomiędzy zakupami i  poczuć karnawałową atmosferę.

Podczas trwania eventu, zaplanowano również wiele konkursów z nagrodami. Dodatkowo, każdy klient, który dokona zakupu za min. 100 zł w sklepach na terenie Galerii Bronowice i rozwiąże zadanie konkursowe, otrzyma kartę podarunkową o wartości 50 zł. Taka sama nagroda czeka na fanów profilu Galerii na Facebooku. Wystarczy wziąć udział w wydarzeniu Karnawałowy Weekend Okazji i opublikować na jego stronie swój pomysł na stylizację karnawałową. Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń jury wybierze 10 laureatów.

Lista sklepów, w których zaplanowano dodatkowe promocje oraz regulaminy konkursów znajdują się na www.galeriabronowice.pl