Nowi najemcy w Tarasach Zamkowych w Lublinie

Masters Bowling & Bilard oraz restauracja Companeros to dwa nowe miejsca na mapie Tarasów Zamkowych w Lublinie. Umowy w obu przypadkach podpisane zostały z końcem grudnia 2016 roku. Aktualnie najemcy rozpoczęli prace nad przygotowaniem i wyposażeniem swoich lokali. Ich otwarcie planowane jest na wiosnę 2017.

Masters Bowling & Bilard wzmocni rozrywkową ofertę centrum handlowego. Na 2,2 tys. mkw. dwupoziomowego lokalu będzie można zagrać w bilard, snooker czy kręgle na 8 torach. Zgodnie z założeniami, w klubie organizowane będą również transmisje najważniejszych wydarzeń sportowych, spotkania towarzyskie oraz imprezy firmowe. Lokal w Tarasach Zamkowych jest kolejnym punktem prężnie rozwijającej się w tej częsci Polski sieci klubów Masters.

Restauracja Companeros, należąca do grupy Gastromall, będzie pierwszym meksykańskim lokalem tej sieci w Lublinie. W Tarasach Zamkowych pojawi się w strefie restauracyjnej na 1. piętrze, zajmując powierzchnię ponad 52 mkw. Serwować będzie świeże potrawy kuchni meksykańskiej i teksańsko – meksykańskiej, oparte o 4 podstawowe dania: burrito, tacos, wrapy, quesadillas. Wszystkie dania, inspirowane oryginalnymi recepturami,  przygotowywane będą na indywidualne zamówienie klienta.

- Różnorodność i dostosowanie oferty do dynamicznie zmieniających się oczekiwań konsumentów to wyzwanie wpisane w życie centrów handlowych, szczególnie tych od niedawna obecnych na rynku. Cieszę się, że nasza propozycja z zakresu szeroko pojętej rozrywki czy też spędzania wolnego czasu ulega znacznemu wzmocnieniu i już na wiosnę nasi klienci będą mogli skorzystać z usług nowych punktów   – mówi Tomasz Gizicki, Dyrektor Tarasów Zamkowych.