Dyrektor Galerii Bronowice w finale prestiżowego konkursu

Aleksandra Rzońca, dyrektor Galerii Bronowice, po raz drugi znalazła się na finałowej shortliście konkursu Europa Property Retail Awards. Jest to jeden z najbardziej prestiżowych konkursów branżowych, podczas którego niezależne grono jurorów, złożone z cenionych ekspertów, wybiera najlepsze projekty z sektora handlowego.

W dziewiątej edycji międzynarodowego konkursu, organizowanego przez ceniony portal branżowy Europa Property, nagrodzono m.in. najlepsze projekty oraz firmy z branży nieruchomości. W tym roku zgłoszeń było wyjątkowo dużo, bo ponad 400 z 9 krajów. Aleksandra Rzońca została nominowana w kategorii Shopping Center Director of the Year 2016.

- Pojawienie się na finałowej shortliście prestiżowego konkursu Europa Property Retail Awards, drugi rok z rzędu, to wielki zaszczyt dla mnie i całego zespołu Galerii Bronowice. Cieszy, że efekty naszej intensywnej pracy doceniono również na rynku międzynarodowym. W 2016 roku wypracowaliśmy wiele mniejszych i większych sukcesów, a obroty galerii wzrosły o 23%. Najbardziej jednak cieszy fakt, że coraz więcej klientów docenia naszą Galerię, odwiedzając ją nie tylko ze względu na zakupy, ale również w celach rozrywkowych i edukacyjnych. Kierujemy się hasłem „Miejsce na Twój czas”, dlatego też udostępniamy naszym klientom kolejne przestrzenie, bogate w różnorodne atrakcje – mówi Aleksandra Rzońca, Dyrektor Galerii Bronowice.

Do takich miejsc należą m.in. Akademia w Bronowicach (pod patronatem ASP), Kino Mikro, Kreatywna Strefa Gier, Co – working, a także pierwsza w Krakowie Czytelnia na terenie Galerii. Każde z tych miejsc cieszy się dużą popularnością, o czym świadczy zaobserwowany w ubiegłym roku prawie 10% wzrost odwiedzalności Galerii Bronowice.